Meniu / Categorii
Lab
Cab

Campanii promo


1) Produsele aflate in promotii cu pret scazut.

Produsele aflate in promotii le puteti regasi pe pagina: www.Poka.ro/promotii.html sau in lista de produse a fiecarei categorii.

 

2) Produse aflate in promotii la care se ofera produse cadou.

Sunt acele produse la achizitionarea carora veti primi cadou un produs.

 

3) Produsele aflate in promotii saptamanale.

Produsele aflate in promotii saptamanale au un pret super redus in acea saptamana.

 

4) Produse cadou la cosul de cumparaturi.

Aceasta promotie se gaseste in pagina cosulul de cumparaturi, si se aplica in felul urmator:

- Daca suma totala a produselor cumparate depaseste suma de 350 lei, puteti sa va alegeti un produs pe care o sa-l primiti cadou din lista oferita de produse in pagina Cosului de cuparaturi la sectiunea "Alege UN PRODUS CADOU" - la baremul de 350 lei

- Daca suma totala a produselor cumparate depaseste suma de 750 lei, puteti sa va alegeti un produs pe care o sa-l primiti cadou din lista oferita de produse in pagina Cosului de cuparaturi la sectiunea "Alege UN PRODUS CADOU" - la unul din baremele de 350 lei sau 750 lei  

- Daca suma totala a produselor cumparate depaseste suma de 2500 lei, puteti sa va alegeti un produs pe care o sa-l primiti cadou din lista oferita de produse in pagina Cosului de cuparaturi la sectiunea "Alege UN PRODUS CADOU" - la oricare din baremele de 350 lei, 750 lei sau 2500 lei.

Alegerea produsului cadou nu se cumuleaza cu voucherul oferit la inscrierea la newsletter. Puteti folosi la o comanda doar una dintre aceste optiuni.

 

5) Voucher cadou oferit la inscrierea la newsletter

Puteti beneficia de aceasta promotie daca nu sunteti inca inscrisi la newsletterul nostru. Pentru a primi acest voucher trebuie sa va inscrieti la newsltterul nostru pe pagina urmatoare:

www.Poka.ro/newsletter.html

Acest voucher este valabil 30 de zile de la data primirii lui si se aplica doar pentru cumparaturile online mai mari de 300 lei si se poate folosi o singura data. 

Folosirea acestui voucher nu se cumuleaza cu produsul oferit cadou. Puteti folosi la o comanda doar una dintre aceste optiuni.

 

6) Discount oferit la alegera metodei de plata.

Se acorda un discount de 3% pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei si pentru care se alege una din urmatoarele medote de plata: Plata la livrare ramburs prin curier rapid GLS, Plata online cu cardul prin curier rapid GLS, sau Plata prin POS livrata prin reprezentant zonal.

 

7) Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Meniu pagini Apelare telefonic